за нас

Ние сме като теб, били сме в твоите обувки. Знаем колко е трудно да се фокусираш над бизнеса си, когато нещо ти пречи. Затова създадохме БУМАГА, за да се фокусираш над важните неща.
innovation

Иновация или не?

Просто прилагаме моделите на работа от технологичните компании в счетоводството.  Докато всяко действие има дигитален отпечатък и може да бъде проследено, подходът ни към работата е съобразен както с международните счетоводни стандарти, така и с бизнес логиката на вашата фирма, за да можем да вземем решение, което да е съобразено с вашия бизнес процес.

mission

нашата мисия

Счетоводството трябва да бъде звеното, което улеснява, подпомага и прави бизнес решенията данъчно издържани. В Бумага вярваме, че счетоводството не трябва да е само отчетност към държавата. Управленското счетоводство трябва да бъде инструментът, който да повишава информираността на предприемача и да му помага във вземането на управленски решения.

Personalized approach

персонализиран подход

Бумага е вашият личен асистент в бизнеса и финансите. Ще извършваме индивидуални анализи спрямо вашия бизнес и целите ви, ще ви предлагаме решения, които са съобразени с индустрията ви, и бъдещите планове за развитие.

team-work-process-young-business-managers-crew-working-with-new-startup-project-labtop-wood-table-typing-keyboard-texting-message-analyze-graph-plans

нашите партньори

Ивайло Иванов

Акаунт мениджър

Николай Такиев

Счетоводител

Калоян велинов

Бизнес аналитик

Нека ви помогнем!

Ако още се питаш защо в тези технологични времена носиш документи на хартия всеки месец и ходиш до държавни институции за поредния подпис, ние можем да те отървем от мъките!